10-07-10

Blog Migratie: Blog niet beschikbaar vanaf 10 juli ('s nachts) tot 12 juli: Dienstmededeling:


Dag allemaal,

Een paar weken geleden had ik het over de lancering van een nieuw blogplatform deze zomer. Vandaag is het zover! Of toch bijna ...

In de nacht van zaterdag 10 juli op zondag 11 juli zullen de 200.000 gebruikers van Skynet Blogs naar het gloednieuwe platform worden gemigreerd. Vanaf maandagnamiddag 12 juli zal het nieuwe systeem beschikbaar zijn voor de Skynet Bloggers.

Het is uiteraard onze bedoeling alle bestaande Skynet Blogs en al hun inhoud in identieke staat te migreren. Niettemin zullen er een paar kleine aanpassingen gebeuren als gevolg van de overschakeling naar het nieuwe platform (zie hieronder voor meer details).

Alle berichten, hun inhoud en de bijbehorende commentaren zullen integraal gemigreerd worden. De wijzigingen aan het design of aan de kolommen of gelijk welke instellingen van uw blog die u vanaf 6 juli aangebracht hebt zullen echter niet meegenomen worden naar het nieuwe platform.

Vanaf 10 juli om even voor middernacht tot het einde van de migratie naar het nieuwe platform op 12 juli in de namiddag zullen de Skynet Blogs niet beschikbaar zijn. Ter herinnering: de persoonlijke skins kunnen niet gemigreerd worden. De Skynet Blogs met gepersonaliseerde skins zullen gemigreerd worden naar hun oorspronkelijke skin, dus de skin vóór hij door de blogger werd gepersonaliseerd.

Na de migratie zullen de bloggers kunnen kiezen: ofwel hun persoonlijke skin van voor de migratie reproduceren vanaf het nieuwe templatesysteem (css), ofwel een nieuwe skin kiezen in de uitgebreide catalogus.

Klaar voor een nieuwe start? ;-)

Met vriendelijke groet,
Dennis

---------------

- De kop en de voettekst van uw bericht worden voortaan anders weergegeven. Het is mogelijk de opties van uw berichtvoettekst rechtstreeks toe te voegen vanuit uw nieuwe beheerstool.

- De hoogte van de kolom is afhankelijk van de modules die erin staan. Anders dan bij integratie in een tabel is het niet mogelijk de hoogte van de kolom te laten overeenstemmen met die van de hoofdtekst.

- Het aantal berichten wordt niet meer getoond naast de categoriebenamingen.

- De paginavoettekst is niet langer standaard zichtbaar op de templates.

- De commentaren bevatten geen verschillend weergegeven informatie meer.

- Onder de huidige versies van Internet Explorer die geen CSS3 beheren, zijn de verschillende boxen niet afgerond. Met de volgende versie van Internet Explorer zou dat gebrek opgelost moeten zijn.

Bericht gepost door Het Skynet Blogs-Team op 06-07-2010in de categorie: Dienstmededelingen.

01:00 Gepost door Antarctica/Arctica - Info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.